Valfjället i Värmland

Bo ski in/ski out i Drömbyen - Perfekt til nybegyndere og de helt små

Valfjället er et superhyggeligt, mindre skiområde i Värmland, på grænsen til Norge, blot 540 km fra København og 110 km fra Oslo. Det betyder, at det er nemt at komme til i egen bil og dermed velegnet også til kortere skiferier. Her bor man i små lækre, nye hytter ski in/ski out og med alt hvad man har brug for. Området består af 5 lifter og 11 pister. Og så er der hyggeligt stemning og stor tryghed.

Man bor i Drömbyen lige ved pisterne. Dette i hytter på 40 m2 med tre soverum plus stue/køkken-område med fuldt udstyr til madlavning. To af rummene har to enkeltsenge hver, men et har dobbeltseng. Der findes to bad.
Man kan parkerer lige udenfor hytten gratis. Desuden er der gratis WiFi. 

Få meter derfra findes Valfjällskrogen med skicenter og en superhyggelig restaurant med stor solterrasse. Fra enden af skicenteret findes områdets hovedlift, hvor to effektive træklifter sende skiløberne op i terrænet.

Valfjället har både lette grønne pister, hyggelige skovpister, men også den røde Matts Olsson-piste, hvor man kan få testet benene.

Men faktisk findes også en Snowpark og en lækker Airbag til dem, der har mod på dette. På den anden side af Valfjällskrogen, lige ved hytteområdet, finder man børneområdet. Her er lift som børnene hurtigt kan lære at benytte selv, masse af sjove udfordringer til børnene på pisten, og ovenikøbet også en hyggelig varmestue, hvor der kan samles kræfter efter en hård dag i sneen.

Når man besøger Valfjället skal man huske at nyde den fantastisk smukke natur. Udsigten fra fjället er i sig selv turen værd og på en smuk dag med frost og høj sol kan man kun blive opstemt, og skal huske at nyde en frokost ved grillpladserne i området.

Får I lyst til at shoppe eller skal bare have køleskabet fyldt op, så ligger Charlottenberg indkøbscenter på den norske grænse kun 6-8 km væk.

Helt perfekt til børnefamilier og andre nybegyndere.

Og priserne er super konkurrencedygtige.

Udfyld nedenstående og få et helt konkret tilbud. Vi kontakter jeg inden for 24 timer.