hendrik-morkel-BLKZfjRaa6Y-unsplash (1) (1)

Valfjället

Om Valfjället

Valfjället er et mindre, men super hyggeligt skiområde i Värmland. Her får du perfekte forhold for nybegyndere, men også mulighed for at få fart i brædderne. Valfjället har grønne, blå og røde pister plus en super hyggelig skovpiste. Og så er der en mindre funpark og en lækker Airbag. Altså kort sagt. Noget til alle. Alle pister ender ved Valfjällskrogen, hvor man kan hygge sig med frokost og afterski. Få meter fra Valfjällskrogen findes Drömbyen. 

Valfjället er blot 540 km fra København, så det er muligt at komme dertil på mindre end 7 timer. Langt det meste af turen forgår på enten motorvej eller store landeveje.

Priser

Nedenstående priser for 2023

Leje af hytte per døgn (plads til op til 6 personer):
9. til 15. januar:  Dkr. 630.,-
16. januar til 5. februar: Dkr. 530,-
6. februar ti 5. marts: Dkr. 695,-
6. marts til 26. marts: Dr. 530,-

Liftkort for 1 dag, voksne: Dkr. 195,-
Liftkort 1 dag: børn (7-15 år): Dkr. 165,-
Børn mellem 0-6 år kører gratis

I bor i Drömbyen med ski in/ski out. De moderne hytter er på 40 m2, har tre soverum, heraf en med dobbeltseng og to med 2 enkeltsenge. Der findes to badeværelser samt en opholdsstue med fuld køkken.

Vi du have et helt konkret tilbud på en tur til Valfjället, så skriv til info@skisverige.dk med ønskede datoer, antal personer og behov for liftkort og skileje eller udfyld nedenstående.

Skriv og hør nærmere her:

Få et tilbud på rejse: